Сертификат

ISO 9001:2015

Сертификат

ISO 50001:2011

  • община Белослав, с. Езерово, м-ст Кариерата
  • +359 52 989 196

Сертификат

ISO 9001:2015

Сертификат

ISO 50001:2011

Партньори и клиенти

Нашите клиенти

Запознайте се с нашите основни партньори и клиенти

Референции от клиенти

Препоръки и референции от нашите партньори и клиенти

Данаил Папазов

„ТЕЦ ВАРНА“ ЕАД

С предложените от фирмата комплексни решения за изпълнение на работата, „Галера 07“ ЕООД се доказа като изключително лоялен партньор при осигуряване на заявките в желания срок и необходимото качество.” 

Данаил Папазов

„ПРИСТАНИЩЕ ТЕЦ ЕЗЕРОВО“ ЕАД

Избрахме „Галера 07“ ЕООД, защото предлагат комплексни решения за изпълнение на възложената работа и я изпълняват в кратки срокове на конкурентни цени.

Данаил Славов

„БУЛЯРД КОРАБОСТРОИТЕЛНА ИНДУСТРИЯ“ ЕАД

Фирма „Галера 07“ ЕООД е надежден партньор и изпълнител на всякакви дейности в сферата на кораборемонта и корабостроенето ,както и изготвянето на заготовки и всякакви специфични метални изделия в кратки срокове.” 

Лидия Лазарова

„ДЕВНЯ ЦИМЕНТ“ АД

Фирмата извършва с високо качество и в кратки срокове всякакви дейности в сферата на мсталните конструкции, както и изготвянсто на заготовки и всякакви специфични метални изделия.

Тодор Янков

„ХЕЛЛЕНИКА“ ООД

Оценяваме високо работата с „Галера 07” ЕООД, поради най-високото качество, професионализъм и конкурентни цени, които компанията предоставя.” 

Любослава Русева

„ЕЛ ЗЕТ ВАРНА“ ЕООД

Избрахме „ГАЛЕРА 07“ ООД, защото са гъвкави, предлагат комплексни решения за изпълнение на възложената работа и я изпълняват за кратки срокове и на конкурентни цени.

кап. Ивайло Атанасов

„ОРИЕНТ ШИПМЕНИДЖМЪНТ“ ЕООД

Препоръчвам фирма „Галера 07” ЕООД като много надежден контрактор и изпълнител на всякакви дейности, свързани със заваръчни работи и изработване на специфични метални детайли със съответни сертифицирани и одобрени материали в кратки срокове и без забавяне.” 

Стоян Тенев

„СИЙСТАР ШИП СЪПЛАЙ“ ООД

Фирма „Галера 07“ ЕООД е изпълнител на всякакви дейности в сферата на кораборемонтните услуги, както и изготвянето на заготовки от метал. Препоръчвам компанията като надежден партньор.

Ангел Анегностиев

„СЕНИ“ ЕООД
„ТЕХНОМАРИН“ ООД

Фирмата разполага с квалифициран персонал, оборудвана е с необходимата техника и специализиран инструмент за извършване предмета на дейност. Препоръчваме фирма „ГАЛЕРА 07 ЕООД като надежден партньор, заслужаващ доверие в изпълнение на поетите задължения.” 

инж. Георги Стойков

„ТЕРЕМ – КРЗ ФЛОТСКИ АРСЕНАЛ – ВАРНА“ ЕООД

Препоръчвам фирма „Галера 07” ЕООД като надежден партньор в сферата на корпусно-заваровачните работи и изработването на сложни детайли от метал. Поради високото качество и проявения професионализъм който фирмата предлага, препоръчваме съвместната
дейност с този надежден партньор.

Станете една от многото фирми, които използват нашите продукти и услуги

Чувствайте се свободни, да ни изпратите вашето запитване за оферта за продукта или услугата от която се интересувате.

Поискайте оферта

Top